Felhasználási feltételek

Köszönjük, hogy igénybe veszi a Lab Tests OnlineHU magyar nyelvű adatbázist, amely a laboratóriumi vizsgálatokkal kapcsolatos különféle tesztekről és kapcsolódó kérdésekről ad általános tájékoztatást.
Felhívjuk figyelmét, hogy a fenti ingyenes tájékoztató csak általános információ, amely nem tekinthető az Ön, vagy bárki számára adott egyéni orvosi tanácsnak. E célra nem alkalmas, és nem is használható, így az információkból az Ön, vagy más egészségi állapotára vonatkozóan konkrét egyedi megállapítások nem tehetők.

A honlapunkon közzétett tájékoztatással szándékunk az, hogy segítséget nyújtsunk a honlapunkat meglátogató részére az egyes laboratóriumi vizsgálatok céljának, és a vizsgálati eredmények általános jelentésének megértésében.

Emellett hangsúlyozottan felhívjuk figyelmét arra, hogy bár a laboratóriumi vizsgálatok célja a betegek kórállapotának felmérése, a diagnosztikai laboratóriumok által így rendelkezésre bocsátott adatok ( vizsgálati eredmények) – függetlenül azok szakmai megbízhatóságától és pontosságától – csupán egy részét képezik az egyén egészségügyi állapotára vonatkozó összetett biológiai képnek.

Rendkívül fontos, hogy a vizsgálati eredmények átadásán túlmenően megfelelő részletességgel tájékoztassa orvosát minden egyéb Önre, és egészségi állapotára vonatkozó adatról és körülményről, hogy orvosának rendelkezésére álljon az Ön kórállapotának megállapításához szükséges minden adat, például az életkora, kórtörténete, tünetei, az alkalmazott laboratóriumi és egyéb eljárások (radiológia, endoszkópia stb.). A honlapunkon közzétett tájékoztatás révén nyújtott segítség nem helyettesíti az orvosával való fenti adategyeztetést, sem pedig az Ön egészségi állapotára vonatkozó orvosi tanácsadást.

Honlapunk nem tartalmaz hírdetéseket, ilyen tartalmú üzeneteket nem közlünk és nem továbbítunk.