Hazai támogatók:

 

 

 

Egészségügyi Minisztérium(www.eum.hu)  
Az Egészségügyi Minisztérium a Magyar Köztársaság hivatalos kormányzati egészségpolitikai szervezete. A Minisztérium az Egészségügyi Stratégiai Kutatóintézet koordinálásával pályázati úton támogatta a Magyar Laboratóriumi Diagnosztikai Társaságot a magyar nyelvű Lab Tests Online adatbázis elkészítésében. 


 

ESKI 

Egészségügyi Stratégiai Kutatóintézet
(ESKI,
www.eski.hu)
Az ESKI módszertani kutatóintézetként az ágazat egészségpolitikai stratégiájának kialakításához és a döntés-előkészítéshez kapcsolódóan egészségügyi informatika, információ-politika, egészségügyi közgazdaságtan, rendszertudományok, technológia értékelés és támogatáspolitika területeken tevékenykedik. Az ESKI a lakosság egészségtudatos magatartásának fejlesztése, és az egészségügyi ellátó szervezetek és betegek közötti kommunikáció és információ átadás fejlesztése érdekében pályázati szerződés keretében támogatta a Lab Tests Online adatbázis magyar nyelvű változatának elkészítését. 

 


Magyar In Vitro Diagnosztikai Társaság(HIVDA)
A Magyar In Vitro Diagnosztikai Társaságot 1999-ben alapították. Tagja a Diagnosztikumokat Gyártók Európai Társaságának (EDMA). A HIVDA a magyarországi reagensgyártó és forgalmazó cégeket tömörítő szervezet, mely cégsemlegesen, anyagilag is támogatja a Lab Tests Online magyar nyelvű adatbázis működését.

 

Abbott Laboratories (http://www.abbott.com/)
1888-as alapítású, Chicago-i székhelyű nemzetközi egészségügyi cég.
Négy fő tevékenységi területünk a gyógyszeripar, diagnosztika, egészségügyi eszközök valamint tápszerek. Közel 60 országban vagyunk jelen, 65.000 dolgozóval, több mint 22 milliárd USD éves forgalommal.
Diagnosztikai üzletágunk fő profilja a labordiagnosztika, melynek három alappillérét az immunkémiai, klinikai kémiai valamint hematológiai vizsgálatok jelentik.
Ezen területeken húsz éve szolgáljuk a magyar egészségügyet.
Magyarországi központunk: 1139 Budapest, Teve u. 1/a-c Tel: 465-2100 Fax: 465-2106

Nemzetközi támogató:

 

European Diagnostic Manufactures Association (EDMA, www.edma-ivd.be)
Az EDMA, a Diagnosztikumokat Gyártók Európai Társasága 21 ország reagensgyártó és forgalmazó egyesületeit, és 30 a laboratóriumi diagnosztika területén kutatás-fejlesztő tevékenységet végző ipari céget tömörít magába. Tagsága révén több mint 500
céget képvisel Európában. 1979. évi alapítása óta az EDMA együttműködik más, orvosi eszközöket, gyógyszereket és biotechnológiai termékeket forgalmazó európai és nemzetközi kereskedelmi szervezetekkel, tudományos szakmai társaságokkal és betegszervezetekkel. Az EDMA a magyar nyelvű változat mellett számos európai országban koordinálja és támogatja a Lab Tests Online adatbázis működését.

 


Az utolsó módosítás dátuma  17.03.2010

Portálunk oldalai megfelelnek az egészségügyi információk megbízhatóságát és hitelességét garantáló HONcode előírásainak. Ezt: itt ellenőrizheti Portálunk oldalai megfelelnek az egészségügyi információk megbízhatóságát és hitelességét garantáló HONcode előírásainak. Ezt:
itt ellenőrizheti
.