Kérjük, hogy véleményével, észrevételével segítse munkánkat! Honlapunkkal kapcsolatos véleményét a következő elektronikus postacímre küldheti:

                                                                ltomldt@gmail.com

Leletek kiértékelésével, véleményezésével honlapunk nem foglalkozik! Kérjük, az ilyen jellegű kérdéseivel forduljon kezelőorvosához.

 

Kijelentjük, hogy a Szerkesztő bizottsághoz érkező leveleket bizalmasan kezeljük, abba csak a Lab Tests Online Szerkesztő bizottságának tagjai vagy az általuk felkért szakértők titoktartási kötelezettség mellett tekinthetnek bele. A levelezők adatait, E-mail címét a Szerkesztő bizottság harmadik fél részére nem adja ki. A beérkezett levelek tartalmát és a kérdésekre adott válaszokat a válaszadást követően név, e-mail cím és egyéb személyi azoosításra alkalmas adatok nélkül külön könyvtárban tároljuk, majd töröljük a levelezésünkből. Olvasónknak, a Szerkesztő bizottsággal bármilyen módon kapcsolatba lépőknek semmilyen személyi adatait nem gyűjtjük.


Az utolsó módosítás dátuma  02.07.2012

Portálunk oldalai megfelelnek az egészségügyi információk megbízhatóságát és hitelességét garantáló HONcode előírásainak. Ezt: itt ellenőrizheti Portálunk oldalai megfelelnek az egészségügyi információk megbízhatóságát és hitelességét garantáló HONcode előírásainak. Ezt:
itt ellenőrizheti
.